×

Alkon valikoimaanotto

Ostamasi tuotteen takana on huippuasiantuntijat ja monipolvinen arviointiprosessi. Alkossa myyntiin tulevat tuotteet haetaan avoimilla tuotehauilla.

Tuotteiden hakeminen valikoimaan perustuu systemaattiseen suunnitteluun ja asiantuntemukseen. Haistelemme ja maistelemme trendejä ja ilmiöitä. Ennustamme parhaamme mukaan tulevaisuutta ja olemme toimialan pulssilla yhdessä tavarantoimittajiemme ja tuottajien kanssa.

Tuotehakuun saatujen tarjousnäytteiden perusteella tuoteasiantuntijamme valitsevat valikoimaan tulevat tuotteet aistinvaraisella arvioinnilla. Kukaan alkolainen ei yksin päätä, mikä tuote valikoimaan päätyy. Tuoksu, maku ja muut lisäarvotekijät kuten hinta ja ulkoasu arvioidaan ja pisteytetään. Tämän pohjalta tehdään päätös tuotteen ottamisesta valikoimaan. Keskimäärin yhdessä tuotehaussa on mukana 15 arvioitavaa juomaa, jotka kisaavat voittajasijasta ja pääsystä myyntiin Alkon myymälään tai verkkokauppaan.

Lisäksi tavarantoimittajat voivat vapaasti listata tuotteitaan Alkon tilausvalikoimaan. Lue lisää Alkon valikoimaanotosta.